Werkzaamheden:

Ramen wassen buiten- en binnenzijde:
Wij van Schoonmaakbedrijf Werkman wassen de ramen voor zowel bedrijf als particulier, indien gewenst wassen wij ook voor u de ramen aan de binnenzijde.
Bij het wassen van de ramen denken wij niet alleen aan de ramen maar ook aan de kozijnen en de vensterbanken.
Een abonnement voor het wassen van de ramen?  informeer naar de mogelijkheden.

 

Goten, windveren, boeidelen, gevels etc. afwassen/schoonmaken:

Door atmosferische vervuiling wordt het schilderwerk van uw goten, windveren, boeidelen etc. aangetast. Tijdig het houtwerk van uw woning laten afwassen/schoonmaken verlengt de levensduur van uw schilderwerk en geeft uw woning een verzorgt uiterlijk.
Met behulp van een reinigingsmiddel nemen wij het vuil af en ziet het er weer stralend uit.

Tevens zullen wij de kwaliteit van het schilderwerk en houtwerk inspecteren. (mochten wij gebreken constateren zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.)

 

Kunststof reinigen:
Bij aanschaf van kunststof denkt men vaak dat er geen onderhoud meer nodig is.
Maar niets is minder waar, het is onderhoudsarm, dit wil zeggen geen schilderbeurten meer.
Door atmosferische vervuiling wordt het kunststof aangetast en daarom is het aan te bevelen om het kunststof  jaarlijks te reinigen.
Wij van schoonmaakbedrijf Werkman kunnen uw kunststof reinigen en eventueel in de was zetten.


Dakgoten legen (platte daken schoonmaken):
In de laatste maanden van het jaar zijn de dakgoten en platte daken door bladval vaak overvol. Wij van schoonmaakbedrijf Werkman kunnen deze goten legen en de platte
daken bladvrij maken.

 

Interieurreiniging voor zowel bedrijf als particulier:
Schoonmaken noemt men vaak interieurreiniging.
Vakkundig en slim schoonmaken is waar het om draait met als doel een optimaal schoon resultaat. Of het nou gaat om een bedrijf, woning, clubgebouw of kerk wij verstaan het
schoonmaakwerk.

 

Vloeronderhoud:
Onderhoud is behoud! Vloeren die vaak intensief gebruikt worden hebben onderhoud nodig. Voor linoleum/marmoleumvloeren geldt (naar gelang het gebruik) dat u geregeld de vloer zal moeten conserveren. Dit houdt in dat de oude waslagen verwijderd worden en dat de vloer voorzien wordt van nieuwe waslagen. U zult er versteld van staan hoe mooi u vloer kan worden na een onderhoudsbeurt.

 

Naar boven